Interviu cu trupa Andre


– publicat în “Viaţa Liberă” pe 13 aprilie 2002 –

Trupa ANDRE nu mai are nevoie de nicio prezentare. S-a înfiinţat pe 30 noiembrie 1997, s-a destrămat în aprilie 2001, fetele împăcându-se în vara aceluiaşi an. Au câştigat numeroase premii, printre care: trofeul de la Mamaia în 2000, premiul Otto din partea revistei Bravo (pentru cea mai bună trupă dance de fete), au luat patru discuri de platină şi unul de aur pentru vânzări de albume, plus titlul de “reginele muzicii dance”.

– Cum a fost în Germania?

Andreea Antonescu: Foarte frumos. La început nu mi-a plăcut. Când am ajuns acolo era foarte urât şi frig, iar eu am început să plâng. Voiam să mă întorc acasă. Acum trebuie să recunosc că m-aş întoarce acolo. Deşi acolo mergeau vedetele mai în vârstă, am avut succes, spre marea noastră surprindere. Sălile erau arhipline, iar cel care ne-a chemat a spus că ne vom reîntoarce acolo în toamnă sau în iarnă. Ne-a promis că ne va chema şi în Spania, iar pe 11 septembrie vom pleca în America. Sper să nu avem şi noi ghinion.

Andreea Bălan: Nu mai fusesem decât la Chişinău şi ne-am bucurat când am aflat că vom merge mai departe. Ne-am distrat, am cântat pentru românii de acolo, ne-am simţit bine. La un moment dat nici nu ne-am dat seama că suntem în altă ţară, deoarece în jurul nostru erau numai români. Ne-au plăcut magazinele, autostrăzile. Chiar dacă se spune despre germani că sunt reci, ne-am simţit foarte bine, au fost foarte amabili. Chiar dacă nu ne ştiau, ne-au plăcut.

– Cum v-aţi auto-caracteriza, în câteva cuvinte?

Andreea Antonescu: Sunt foarte ambiţioasă, perfecţionistă, prietenoasă, am mare încredere în oameni, deşi de cele mai mai multe ori sunt dezamăgită. Defecte: sunt foarte egoistă, foarte geloasă, foarte posesivă şi… nu mai ştiu.

Andreea Bălan: Sunt sensibilă, vorbăreaţă, pun totul la suflet şi am prea multă încredere în oameni.

– Spuneţi-mi despre filmul pe care l-aţi făcut împreună cu Alina Sorescu şi Liviu de la L.A.

Andreea Antonescu: Filmul se numeşte “Cineva ca tine” şi este despre viaţa adolescenţilor din ziua de astăzi. Este vorba despre un tip care are foarte mulţi bani… O descoperă pe Andreea Bălan, care cânta într-un bar. Pe mine m-a descoperit ca fiind chelneriţă. Iar Liviu era şi el tot un cântăret prin bar, un lăutar. Oricum, pe mine nu prea m-a încântat ideea. Filmul a fost susţinut de o persoană din America, a fost difuzat doar în Ploieşti, în emisiunea Andreei, pentru că televiziunile noastre nu au bani ca să-l susţină în continuare.

– Voi aveţi experienţă şi în domeniul televiziunii…

Andreea Antonescu: Eu am avut o emisiune la Prima TV care nu mi-a plăcut. Era un joc de noroc, iar eu mă aşteptam la o emisiune de divertisment, ceva mai apropiat de gustul meu. Emisiunea s-a şi desfiinţat din momentul în care am plecat eu.

Andreea Bălan: Eu am o emisiune la Antena 1 Ploieşti, filmez în fiecare săptămână cu câte un liceu. Cântă foarte multe trupe, acum două săptămâni i-am avut invitaţi pe Akcent, No Name. Urmează să cântăm şi noi. M-am gândit să încep la un post local, până voi ajunge la Bucureşti.

– Ce planuri de viitor aveţi?

Andreea Antonescu: Într-o lună vom scoate un nou album şi un nou videoclip. Vom avea spectacole la mare, vom pleca în America şi în Germania. Pe plan personal, am sesiunea la sfârşitul lui mai. Am şi planuri cu trupa Giglio, de care mă ocup.

Andreea Bălan: Sunt în clasa a XI-a şi mă pregătesc să dau la facultate. Poate voi da la Ştiinţe Politice, poate la ASE. Vreau să-mi iau şi carnetul de conducere. După aceea, nu ştiu.

– Ce le transmiteţi gălăţenilor?

Andreea Bălan: Să ne susţină ca şi până acum, să fie alături de noi, să nu creadă lucrurile urâte din presă, să aibă răbdare până la următorul album şi videoclip şi… îi aşteptăm la mare.

Andreea Antonescu: Vor rămâne întotdeauna în sufletul meu, îi voi iubi întotdeauna – Galaţiul este cel mai frumos oraş pe care l-am văzut până acum, voi încerca să nu-i mai dezamăgesc niciodată şi… să mă iubească în continuare aşa cum sunt eu!

Anunțuri

2 răspunsuri to “Interviu cu trupa Andre”

 1. facetzi mi http andre sa continui ce si cum stiu eu.in subsidiar blestemate fitzi
  fizz cel mai rau ecrane 666 romanesti toate,absolut toate.turnate de mine si
  celor mai rele societatzi si practici si omeneshti ale viitorului curve in realitate.
  am umplut ambasadele si internetul strain cu blesteme voua curve fara de a
  semanare de pe ecranele romaneshti si mafie 666 toata romania si la puchiu
  l judecat la iad pentru incompetentze.toata generatzia tanara de omorat din partea lui ca omul nu creshtea asa ceva.statzi sa vedetzi voi ce e biblia,cine e
  n om.ia sa vedetzi voi in robotzii nirvanei la ingerii cand ajung cei rai cum pe
  alocuri se opresc se intrerup curentzii ce trec prin robotarie ca ei ele si in cor
  si dupa compozitzii sa absoarba cat mai bine raul universal si cine va indeam
  na la asa ceva curvoaice toate de pe ecranele lumii.asa ceva nu ne trebuie.
  aleaga s ar praful antoneasco luciule si restul si de copiii vostri si de halas

  Apreciază

 2. Te bag în pizda mă-tii până renunţi la băgarea în seamă cu japca.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: