Interviu cu trupa New Generation


– publicat în “Viaţa Liberă” pe 23 noiembrie 2002 –

New Generation a apărut în aprilie 1999. Deşi din formula iniţială făceau parte doi baieţi şi două fete, acum trupa este alcătuită din cei doi membri fondatori, Marian Codirlă şi Marius Dajbog. Au avut apariţii la OTV, B1 TV, Express TV şi Mega TV, la posturile de radio Kiss FM, Radio România şi Radio Galaţi. Au participat la diferite festivaluri în ţară. Vara aceasta au putut fi întâlniţi în Disco Extaz din Constanţa, în fiecare seară, timp de o lună. De asemenea, au cântat în mai multe spectacole la teatrele de vară din Mamaia şi Constanţa, alături de vedete cum ar fi: Costi Ioniţă, Adrian Minune, Sexxy, Andreea Bălan, AndreEA, Alina Sorescu, Kosovo etc…

„De ce?”, „Vreau să mă iubeşti”, „Revino” şi „M-ai rănit” sunt cele 4 piese pe care le au până acum. Muzica şi versurile sunt compuse de Marius şi Marian, împreună cu profesorii lor de canto, Sofia şi Ion Şerban (la versurile piesei „M-ai rănit”, băieţii au fost ajutaţi de Gabi Pecheanu de la „President”). De orchestraţie s-au ocupat Radu Ionuţ (fostul orchestrator al lui Costi Ioniţă), Lucian Adam, Gabi Pecheanu şi Raymond Pall. Stilul celor 4 piese este dance, cu influenţe raggae, club şi house.

Marian, născut pe 24 noiembrie 1986, este în clasa a X-a la Grupul Şcolar de Transporturi Feroviare. Este în anul III la Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, secţia canto-muzică uşoară, la clasa profesorilor Sofia şi Ion Şerban. A absolvit cursurile şcolii de actorie „Pygmalion” din Bucureşti şi un curs de manechine al agenţiei „Costin Mărculescu”. A practicat patinaj-viteză timp de 7 ani şi jumatate, trei luni de dans modern la „Meteor”, un an de fotbal la FC Oţelul şi baschet. Anul trecut a fost ales Mister Boboc în liceul său. În 2002 a participat la „Ploaia de stele” (unde l-a imitat pe Cătălin Goia de la „Voltaj”), ajungând până în semifinală. Este foarte direct, nu suporta minciuna şi prostia. Apreciază foarte mult la o fată sinceritatea şi inteligenţa. Are ca pasiuni fotbalul, muzica şi fetele.

Marius s-a născut pe 27 noiembrie 1984. Anul trecut a absolvit Liceul „Anghel Saligny”. A facut trei luni de dans sportiv la „Meteor”, fotbal la Oţelul şi un curs de manechine la „Costin Mărculescu”. În prezent, este în anul II la canto-muzică uşoară, la aceiaşi profesori Sofia şi Ion Şerban. Este foarte sociabil şi detestă să se trezească devreme. Printre pasiunile lui se număra muzica şi fotbalul. Când spune că îi plac fetele sincere, cu simţul umorului şi inteligente, se referă în special la prietena lui, Nicoleta, la care ţine foarte mult.

Marius şi Marian şi-ar dori ca în Galaţi să se organizeze spectacole live. Nu suportă neseriozitatea. Vor să lanseze un videoclip, dar asta după ce vor avea zece piese. De coregrafii şi costumaţii scenice se ocupă singuri. În prezent, sunt în discuţii avansate cu Alin Oprea de la „Talisman”, Mircea Presel de la „K 1” şi cu „Kosovo”. Lista cu cei cărora baieţii doresc să le mulţumească este destul de numeroasă: familiilor, profesorilor de canto, lui Mihai Costache (pentru sfaturi), Laurei Marcela Huţu, lui Radu Ionuţ, Sebastian Tudor, Gabi Pecheanu (de la Box Studio), Lucian Adam, profesorilor de la C.F.R. şi tuturor prietenilor. „Sperăm că cei care ne-au ajutat până acum ne vor ajuta şi de acum înainte!”, a ţinut Marian să precizeze.

Anunțuri

Un răspuns to “Interviu cu trupa New Generation”

  1. muzica nunta Says:

    My brother suggested I may like this website. He was entirely right. This submit actually made my day. You can not believe just how much time I had spent for this information! Thank you!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: