Meniuri studenţeşti


– publicat în “Viaţa Liberă” pe 18 octombrie 2003 –

A mai trecut o vară… şi a început un nou an universitar. Răpăitul monoton al ploii de toamnă a luat deja locul însoritelor zile de vacanţă. Frigul se lasă treptat, treptat, aşa că putem spune adio teraselor. Deşi cursurile au început, unii dintre noi mai au totuşi timp şi de o cafea, un suc sau chiar o bere. Iar dacă nu au, îşi fac rost de câteva clipe libere pentru a merge undeva să se relaxeze. Haideţi să vedem unde putem merge să ne deconectăm fără a plăti prea mult. Studenţii care au cursuri în Universitate sau în clădirea A.S.E.-ului pot vizita deja celebrele bufete. Preţurile mici de aici sunt făcute special pentru cei care nu au prea mulţi bani de buzunar. Nu găsiţi aici băuturi alcoolice, iar în incinta bufetului nu se fumează. Un alt loc bun de vizitat este “Mioriţa”. Toţi studenţii beneficiază aici de reduceri între orele 7:30 – 14:00. O cafea sau un suc costă doar 10.000 de lei, iar un sandwich are acelaşi preţ. Dacă vreţi o mâncare caldă, beneficiaţi de o reducere de 25% la meniul zilei. Dacă aţi terminat orele şi cumpăraţi de aici o pizza, primiţi o bere GRATIS. Destul de departe de facultăţi este situat restaurantul CALIPSO, unde un prânz studenţesc costă doar 60.000 de lei. Mâncare la preţuri studenţeşti găsim şi în DEJA-VU (sandwichuri între 10.000 şi 22.000 lei). Să nu uităm nici de STONE-PUB, unde oferta studenţească sună cam aşa: o cafea şi un suc – 20.000 de lei (până la ora 14:00).

Raidul nostru în căutarea preţurilor studenţeşti nu se încheie aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: