Balul de la „Asachi”


– publicat în “Altă Viaţă Magazin” pe 8 noiembrie 2003 –

Tot săptămâna trecută şi tot în Disco VIP 2000, a avut loc balul celor de la “Asachi”. Reprezentanţi ai claselor organizatoare, Anca Alexi (de la XII A) şi Cristi Mânzăraru (XII D) au fost “maeştri de ceremonii”.

Probele concursului au fost destul de multe. Bobocii şi-au testat perspicacitatea, dicţia şi talentul de dansatori. La proba de karaoke, preferatul publicului a fost concurentul cu numărul 8, care a interpretat “şlagărul” trupei Varză, “Urlă foamea’n noi” (melodie ce a ajuns imnul studenţilor în timpul recent încheiatei greve). Foarte receptivi la doleanţele concurenţilor, organizatorii au introdus imediat proba de mâncat pizza (nu cred că mai are rost să vă spun cine a fost cel mai fericit). Nu puteam uita proba declaraţiilor de dragoste făcute cu limba scoasă. Juriul a avut o sarcină deloc uşoară în alegerea câştigătorilor. Locul III – Alina Chiriac şi Tudor Murea. Locul II – Iulia Manciu şi Marian Mihăilescu. Miss şi Mister Boboc – Alina Halunga şi Valentin Palade. Alina este foarte visătoare şi apreciază persoanele sincere. Îi plac muzica latino, fotbalul şi biliardul. Valentin spune despre el că este un nonconformist cu un simş al umorului foarte dezvoltat.

Ca în orice spectacol care se respectă, nu putea lipsi partea artistică oferită de trupele Gangsterii, X-cess, Focus şi B. Boys, împreună cu manechinele Geny’s Models. A mai cântat şi o domnişoară care a avut curajul să interpreteze “live” două melodii (reuşind foarte bine acest lucru) dar, din păcate, nu am reuşit să-i reţinem numele.

Prinţesa Margareta, Geny’s Models, Western Land, Galmopan, Lady M, Class Models, Fornnety şi Viaţa Liberă sunt sponsorii fără de care nu ar fi putut avea loc acest spectacol.

Anunțuri

2 răspunsuri to “Balul de la „Asachi””

  1. halunga catalin Says:

    va rog cine are poze de la miss boboc din 2003 din disco vip,castigatoarea afost HALUNGA ALINA.ANUNTATI-MA VA ROG 0768054118

    Apreciază

  2. Frumoase amintiri.mă întreb dacă are cineva ceva poze…Eu sunt Alina Halunga, miss:)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: