Pizza cu sos foarte picant la balul de la “Marină”


– publicat în “Altă Viaţă Magazin” pe 8 noiembrie 2003 –

Deşi se obişnuieşte ca balurile bobocilor să aibă loc la sfârşit de săptămână, cel de la “Marină” s-a desfăşurat într-o zi de marţi, în Disco VIP 2000. Pentru organizarea spectacolului, elevii clasei a XII-a E au fost ajutaţi de doamnele profesoare Gabriela Tătaru şi Camelia Nenu. Prezentatori au fost Mihaela Necula (finalistă a concursului Miss World România 2003) şi Filip Şerbencu.

Concurenţii au fost nevoiţi să mănânce pizza (pe fiecare porţie era sos dulce pe o jumătate şi sos foarte picant pe cealaltă), să danseze şi să “supravieţuiască” întrebărilor din Codul bunelor maniere. Iată câştigătorii: pe locul III – Daniela Florea şi Marius Cornian. Locul secund a fost ocupat de Daniela Răducănescu şi Ionuţ Gogoneţ. Miss şi Mister Boboc 2003 au fost desemnaţi Andreea Barbu şi Octavian Alexandru Rambă. Andreea se consideră ambiţioasă, capricioasă, încăpăţânată, romantică şi foarte geloasă. Principiul după care se ghidează este: “Dragoste cu forţa nu se poate!”. Lui Octavian îi place să pescuiască, să joace tenis de masă şi baschet. Momentan nu are prietenă.

În afară de concurenţi, spectacolul a fost asigurat de manechinele agenţiei Geny’s Models şi de trupele Free-Zone, Trio Dance, Smile G, Gangsterii şi X-cess. Mary a interpretat melodia “Te iubesc” a Alinei Sorescu, dar e puţin probabil ca Alina să se fi supărat, ţinând cont că, la rândul său, ea a preluat melodia de la Corona.

A fost o seară plină de emoţii şi surprize în care, supă cum spuneau prezentatorii, s-a scris o nouă pagină în Cartea Balurilor de la “Marină”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: