Showbiz la kilogram 6


– publicat în “Altă Viaţă Magazin” pe 14 mai 2005 –

Oricât de mult mi-aş dori să schimb titlul acestei rubrici, o voce interioară, aparţinând unui pitic stabilit ilegal pe creierul meu, mă convinge de fiecare dată să mă răzgândesc. Şi întotdeauna are dreptate. Păi, dacă iei vreo 7-8 prezentatori TV, două-trei duzini de trupe şi alte “privighetori” afone sponsorizate de tăticu’, o mână de actori şi o turmă de fotbalişti, observi că valorează cât un kilogram de castraveţi. Noroc cu fotbalistul Ciprian Marica, cel care şi-a luat blugi în valoare de 2000 de euro, că le mai creşte preţul de ajungem la kilogramul de cârnaţi. Haideţi să vedem ce au mai făcut “starurile” noastre mioritice în ultimul timp:

* Oana Zăvoranu a dat-o afară din casă pe Dana Săvuică. Mai exact, a dat-o afară de pe Acasă TV, cu toate cele 5 minute de teleshopping ale ei. Televiziunea asta îmi pare mai mult a fi Casa Big Brother: vin mulţi, nu fac nimic interesant în faţa camerelor de luat vederi şi, în final, va rămâne numai unul (sau una). Sper că aceea să nu fie Oana că, altminteri, ne dăm şi noi afară din case de rămâne Pepe singurul telespectator.

* Mihaela Tatu e bolnavă din cauza ţigărilor şi a regimului. Noi suntem bolnavi din cauza femeilor “de trei ics” ce povestesc la televizor cum au ţinut regim.

* Fosta bebeluşă a Cârcotaşilor, Roxana Gârniţă, se apucă de cântat. Se aude că e posibil ca fata să apară din nou pe micul ecran, ea primind câteva propuneri din partea unor televiziuni. Nu vreau să mă găndesc la ce fel de propuneri a primit, amintindu-mi de pozele obscene de pe net ce au cauzat plecarea ei de la Prima TV. Oricum, dacă nu va apărea pe sticlă, întotdeauna vom avea internetul la dispoziţie. Iar în muzică, cred că are şanse dar, parcă, ăla din poze nu era microfon.

* (La) Maxxxima Minodora, după ce s-a despărţit de Arabu’ Cătălin, s-a hotărât să ţină regim, să meargă la o sală de fitness şi să poarte fuste mini. Şi noi vrem ca ea să ţină regim şi să meargă la sală, dar la partea cu fusta avem mari rezerve.

* Tânărul Serginio de la Prima TV vrea să pună mâna pe pistol. Mai exact, pe Gina Pistol, cea pe care, după o emisiune, a luat-o în braţe şi i-a şoptit: “Besa me mucho”. Probabil că “mucho” nu ştie că e periculos să te joci cu armele, mai ales dacă sunt în posesia logodnicei care te aşteaptă acasă.

* Se zvoneşte că Jojo se desparte de iubitul ei, fratele Monicăi Anghel, mai ales din cauza faptului că, la petrecerile mondene, apare tot mai des la braţul lui Daniel Buzdugan, colegul său de la Divertis. Oare n-o fi asta tot vreo farsă de-a lui Buzdugan?

* Andreei Bănică îi cade părul. O fi fost dat pe spate la vederea farmecelor juniorului Dolănescu care nu pierde nici o ocazia de a-i pipăi blondei talentul. Asta e! Ne-or fi făcând contraatacurile folclorului părul măciucă, dar să zicem mersi că nu ne părăseşte şi pe noi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: