„Miss Galaţi 2005” – partea 1


– publicat în “Altă Viaţă Magazin” pe 4 iunie 2005 –

După cum ştiţi, concursul „Miss Galaţi 2005”, organizat de agenţia „Jolie Silhouette”, va avea loc pe 17 şi pe 18 iunie, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”. Sponsori vor fi Auto Parma, Matex, Profiland, Ego Style, Mon Jardin, galeriile Mariano, Piu Donna, bijuteria Kiss, Avon Cosmetics, Consiliul Judeţean şi Primăria Municipiului Galaţi. Viaţa liberă este partener media. Soryna Fashion, Picaro şi Andra Style vor asigura vestimentaţia concurentelor. Vă prezentăm astăzi primele 13 participante, urmând ca pe următoarele 13 să le cunoaşteţi săptămâna viitoare.

Semciuc Cristina (sau Crina, după cum o alintă prietenii) este un “Capricorn de 19 ani, dominat de multă energie, ambiţie, rezistenţă şi tenacitate”. Învaţă la Liceul de Artă “Dimitrie Cuclin” – secţia teatru, fiind fascinată de “atmosfera feerică a scenei”, după cum ne-a declarat. Îşi doreşte să devină o actriţă de excepţie, pentru asta ea pregătindu-se chiar şi în domeniile gimnasticii artistice şi al baletului.

Donici Oana are 19 ani şi este născută tot în zodia Capricornului. Învaţă la Colegiul Tehnic „Paul Dimo”, se consideră ambiţioasă, optimistă şi curajoasă, iar pasiunile ei sunt călătoriile, înotul, lectura şi pictura. Şi-ar dori să practice medicina deoarece, spune ea, „scopul meu este să salvez cât mai multe vieţi”. I-ar plăcea să ajungă ca Eva Herzigova.

Ocheşoiu Anca-Valentina, în vârstă de 16 ani, învaţă la Grupul Şcolar „Radu Negru”. Este o Balanţă energică şi sociabilă, căreia îi place să se plimbe, să admire natura şi să descopere lucruri noi şi interesante. Îşi doreşte să devină o persoană independentă şi celebră, pentru a fi mai aproape de oameni şi a-i ajuta.

Dur Ramona-Elena are 18 ani, este născută în zodia Scorpion şi învaţă la Grupul Şcolar Industrial „Dumitru Moţoc”. Spune despre ea că este „o persoană sociabilă, perseverentă, cu spirit conciliant”. Are ca hobby-uri călătoriile, sportul şi muzica iar ca scop, o carieră în modeling şi demararea propriei afaceri.

Horghidan Mihaela este un Rac de doar 14 ani. Este elevă a Liceului cu Program Sportiv, iubeşte sportul şi se declară o optimistă răbdătoare, căreia îi plac provocările. Crede că se deosebeşte de celelalte concurente prin „frumuseţea mea dată de la Dumnezeu”.

Roşală Iuliana este tot Rac, are 17 ani şi urmează cursurile Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri”. Se consideră o persoană ambiţioasă, plină de viaţă, cu simţul umorului dar şi foarte romantică. Are ca pasiuni „plimbările în aer liber şi călătoriile în jurul lumii, întrucât orice loc nou presupune o provocare”.

Petrea Corina s-a născut în zodia Săgetătorului, are 17 ani şi este elevă a Liceului Industrial Alimentar „Elena Doamna”. Pe viitor, pe lângă o carieră în lumea modei, îşi doreşte să ajungă medic veterinar pentru că, declară ea, „îmi plac foarte mult animalele”. Se autodefineşte ca fiind o fată ambiţioasă şi sinceră.

Mihai Andreea, în vârstă de 17 ani, este elevă a Colegiului Naţional „Mihail Kogălniceanu”. Crede că zodia sa, cea a Fecioarei, o reprezintă prin atitudinea pe care o adoptă în anumite situaţii. Îi plac provocările iar despre ea spune că este „o persoană ambiţioasă, optimistă, sociabilă şi cooperantă”.

Petcu Claudia are 15 ani, fiind născută în zodia Gemenilor. Îi place să cânte şi să danseze, are ca puncte forte „optimismul şi puterea de convingere” iar în viitor, pe lângă o carieră strălucită, îşi doreşte să aibă şi o familie fericită.

Mihai Alina-Mihaela este din Tecuci, învaţă la Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş” din aceeaşi localitate şi s-a născut în zodia Taurului, acum 18 ani. Ne-a declarat că s-a prezentat la preselecţia concursului „pentru a căpăta experienţă şi încredere în mine, deoarece dorinţa mea cea mai mare este de a ajunge pe un podium de prezentare”.

Ilie Cristina, în vârstă de 18 ani, a terminat Colegiul Tehnic „Paul Dimo” şi crede că zodia sa, a Scorpionului, o caracterizează pe deplin deoarece „sunt un scorpion ambiţios, sociabil, mereu în căutarea noului şi a frumosului”. Îi plac foarte mult călătoriile şi speră că îşi va păstra mereu viu spiritul de aventură, pentru a accepta orice provocare.

Costin Cătălina învaţă la Liceul Teoretic „Dunărea”, are 18 ani şi s-a născut în zodia Vărsătorului. Se autocaracterizează ca fiind o persoană ambiţioasă, încrezătoare şi tenace, îi place să călătorească şi să cunoască persoane aparţinând unor culturi diferite. Crede că lucrul cel mai frumos din lume este prietenia, iar după familie, cea mai importantă este cariera.

Dinu Mădălina a apărut pe lume acum 18 ani, în zodia Vărsătorului. Învaţă la Liceul „Elena Doamna”, este ambiţioasă, îi place foarte mult să călătorească şi să cunoască cât mai multă lume. Şi-ar dori să devină fotograf pentru că, spune ea, „îmi place să pozez şi să fiu pozată”.

Ceea ce trebuie să faceţi dacă doriţi să intraţi în cursa pentru 1 milion de lei este să trimiteţi cele două taloane de concurs (de săptămâna aceasta şi de săptămâna viitoare) într-un plic, pe adresa redacţiei (strada Domnească, nr. 68), completate cu numele celei care credeţi că va deveni „Miss Galaţi”, împreună cu datele dumneavoastră personale. Astfel veţi putea beneficia de premiul oferit de Autoparma. De asemenea, „Viaţa Liberă” va acorda celei mai votate concurente un premiu constând într-o ţinută de zi de la Davi´S Design. Termenul limită de depunere a taloanelor este data de 15 iunie, ora 13:00, premierea având loc pe 18 iunie, în cadrul spectacolului „Miss Galaţi” de la Teatrul Muzical.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: