Showbiz la kilogram 12


– publicat în “Altă Viaţă Magazin” pe 2 iulie 2005 –

După o lungă sesiune aducătoare de frumoase şi nelipsite restanţe, mi-am propus să protestez şi eu, aşa cum e la modă. Drept urmare, declar oficial că de astăzi sunt în grevă de divertisment, că de avertismente se ocupă alţii. Păi, cum altfel, când am găsit prin ziare numai ştiri care mai de care mai ciudate? N-aţi auzit că, pentru trei zile, planetele Venus, Mercur şi Saturn vor iradia sexualitate? Câţi copii or să apară acum, la câţi adulţi sunt cu capul în nori… Dacă tot există însămânţarea pământului, de ce nu ar exista şi însămânţarea lui Venus? Se aude că, în S.U.A., poliţia a arestat un bărbat din haznaua unei toalete. Ştirea asta nu miroase a bine. Într-adevăr, poliţia la nevoi se cunoaşte. Cel mai tare e americanul care, după ce a provocat un grav accident rutier, a declarat că era urmărit de creaturi subterane care voiau să-l mănânce. Uite, dom´le, că au ajuns aurolacii noştri şi în America. Sau era tot individul de mai sus? Oof… bine că în lumea vedetelor lucrurile se petrec într-un mod absolut normal.

* Actriţei de origine spaniolă, Penelope Cruz, nu-i place să umble dezbrăcată. Probabil că preferă să stea goală într-un singur loc, mersul fiind obositor de multe ori. Deşi chiar şi statul e o problemă. Apar kilogramele în plus, celulita sau, mai grav, vreun copil. Acum înţeleg de ce tot mai mulţi români pleacă în Spania la cules căpşune.

* MTV-ul va lansa un canal TV destinat homosexualilor, bisexualilor şi transsexualilor. Pesemne principalul VJ al „Gay TV”va fi Mircea Zara, iar pe post vom putea urmări numai videoclipuri aparţinând lui Elton John, George Michael şi Akcent. Ori hituri româneşti cu versuri de genul „Pe la spate, pe la spate”, „Am să mă-ntorc, iubirea mea” sau „M-ai dat la spate pentru altul”.

* John Travolta a slăbit 12 kilograme după ce a urmat o dietă bazată pe sex şi exerciţii fizice. Nu ştiu cum a combinat el jogging-ul sau trasul de fiare cu sexul, dar tare mi-e teamă că şi-o fi lovit partenera cu gantera în cap. Nu era mai inofensiv să renunţe la mâncare?

* Angelinei Jolie i-a venit ideea că adolescenţii cu probleme ar trebui duşi în Africa. E drept că viaţa e o junglă, dar trebuie să le arătăm asta la propriu? Şi ce ne facem cu adolescenţii din Africa?

* Christina Aguilera i-a făcut cadou iubitului său, de ziua lui, o „repriză” de striptease. Era cam aiurea să umble fata doar cu capul gol. Frumos cadou, costumul Evei, dar, oare, l-o fi călcat înainte?

Apropo, s-a terminat „Numai iubirea”. Deşi, pe cine interesează?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: