Showbiz la kilogram 13


– publicat în “Altă Viaţă Magazin” pe 9 iulie 2005 –

O pasă scurtă. Trece printre adversari. Fault. Lovitură de pedeapsă. Şut şi… o dă în bară. Se demarcă. Primeşte mingea. Fentă. Dribling. Şut şi… goool! Doamnelor şi domnilor, Mutu marchează! Staţi calmi, nu vorbeam despre fotbal. Voiam doar să vă spun că Adrian Mutu s-a însurat din nou, de această dată cu dominicana Consuelo Matos. Sincer să fiu, îmi pare că omul ăsta are o problemă. Înţeleg că se plictiseşte (doar n-a mai jucat fotbal de mult) dar chiar aşa, să se grăbească mai rău ca fata mare la măritiş? Parcă mai ieri îşi făcea planuri să se reînsoare cu fosta, pe iahtul pe care şi-au filmat Spicy videoclip. Apoi, l-a prins Alexandra cu mâna pe alte mingi, i-a dat un cartonaş roşu pentru henţ urmat de o lovitură de pedeapsă. Ce face lipsa activităţii din om… Ar face bine, totuşi, să o anunţe şi pe Monica Dascălu care, sărăcuţa, s-a apucat să înveţe limba italiană în speranţa că va pleca la Torino cu Adrian.

* Asistentul Andreei Marin, Cove, este topit după Alina Sorescu, cea cu care prezintă la TVR emisiunea „Portativul steluţelor”. Când colo, surprize, surprize! Fata nu îl place. Că e prea ocupată cu bac-ul, că îl vrea doar ca prieten şi coleg… În plus, s-o fi gândit ea bine şi o fi ajuns la concluzia că aduce ghinion să iei ceea ce a aruncat Oana Zăvoranu.

* O altă vedetă amorezată este prezentatorul TV şi cântăreţul Dan Batman (pardon, Bittman). Apropiaţii lui spun că este îndrăgostit de Roxana, una dintre blondele de la (S)Trident, trupa cu pantalonii decupaţi la spate. Se aude că fata nu e deloc impresionată de Dănuţ cu tot cu S.R.L.-ul şi cu inelul său. Dar tot n-am înţeles de ce trupa se numeşte Trident că ceea ce vedem noi prin găurile din pantalonii lor nu sunt nici în număr de trei şi nici dinţi nu par. O să ne rugăm pentru Dănuţ să ajungă acolo unde îşi doreşte şi să ne dezvăluie, mai apoi, misterul.

* Aflată în Egipt, actriţa americană Jennifer Love Hewitt s-a speriat de o cămilă. Poate că şi cămila s-a speriat de ea, văzând-o cu cocoaşele în faţă şi nu pe spate, ca celelalte animale.

* Mariah Carey a declarat recent că, deşi a avut mulţi prieteni, cei cu care s-a culcat pot fi număraţi pe degetele de la o mână. Măi, să fie… Fata asta e mai sfântă ca Madonna. Oricum, important nu e cu câţi te culci, ci alături de câţi te trezeşti. Sau cu cine te trezeşti, ca să nu păţeşti ca în binecunoscuta reclamă la bere, cu tipul legat cu cătuşe de pat şi cu izmene de balenă în mână.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: