Povestea trebuie spusă… prin telefon?


– publicat în “Viaţa Liberă” pe 18 iulie 2005 –

Între 17 iunie şi 16 iulie, compania Romtelecom şi MTV România au organizat un turneu numit „Povestea trebuie spusă”. Seria de concerte, ce a cuprins zece oraşe, a stat sub semnul apropierii dintre oameni, după cum ne-au declarat organizatorii.


În oraşul nostru, povestea a fost spusă vineri seara, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Regizorul Dan Manoliu a conceput întregul spectacol ca pe o poveste de iubire prezentată în episoade succesive, de la apariţia sentimentului până la momentele sale cele mai profunde. Show-ul a fost structurat în patru părţi, fiecare exprimând câte o etapă a relaţiei, coerenţa povestirii fiind asigurată prin dialogul unui cuplu surprins în toate fazele prin care trece. Astfel, spectacolul a debutat cu „momentul visării”, (moment în care Ea şi El au încercat să se apropie) redat de DJ Project într-un recital susţinut de lumini şi efecte speciale. Apoi, a intervenit cel de-al doilea moment din viaţa cuplului, dominat de „pasiune şi erotism”, exprimat de Anna Lesko. Relaţia şi-a urmat cursul firesc, cu conflictele şi revenirile sale, „complexitatea acestei iubiri” fiind dezvăluită de 3rei Sud Est. Deznodământul a fost unul fericit, sentimentele au învins iar „triumful iubirii” a fost exprimat de trupa Direcţia 5 printr-un recital de excepţie. În plus, cei prezenţi la concert au avut ocazia să asculte în premieră o melodie compusă de Laurenţiu Duţă, numită „Povestea trebuie spusă” (realizată special pentru acest turneu), interpretată de toate trupele reunite în finalul concertului.
După o poveste de aproximativ trei ore, invitaţii s-au întâlnit cu fanii la un cocktail unde au mâncat, au bătut, au dat autografe şi s-au fotografiat. Iar DJ Max şi DJ Manzotti, băieţii de la DJ Project, au continuat petrecerea în clubul La Roca (unde au făcut ceea ce ştiu să facă mai bine de aproape 15 ani, adică să mixeze piese şi să asigure buna-dispoziţie).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: