Libertatea… de a-i cere Oanei Tonca să se împuşte


Libertatea este cea mai varză publicaţie din România, ştiam demult. Însă acum am aflat şi care este cea mai varză angajată a Libertăţii: Oana Tonca. Nu ştiu cine e sau ce vrea de la vieţile noastre (fericite până să îi citim aberaţiile), dar ştiu că articolele ei pot crea lejer constipaţii, dureri de cap şi chiar avorturi spontane.

Căutându-şi subiecte ca orice jurnalist adevărat (adică pe net), fata a găsit un articol publicat de Post Independent pe 1 aprilie 1999, autorii recunoscând mai târziu că respectivul articol a fost doar o păcăleală. Însă pentru Oana n-a contat acest lucru. A tradus articolul, a copiat chiar şi fotografiile apoi a compus şi publicat ştirea în Libertatea, pe 4 august 2007, ca fiind reală. Cei de la Academia Caţavencu au criticat dur acest fapt, însă Libertăţii puţin îi pasă. Ştirea falsă a rămas în continuare pe site.

Nu ne aşteptăm la scuze publice din partea Libertăţii, pentru dezinformarea publicului. Sau la vreo sancţiune pentru Oana Tonca. Dar măcar să fie şters acel articol penibil. Cum noi putem să ne ştergem la cur cu ziarul lor, aşa ar putea şi ei să-şi şteargă căcatul de pe site.


Anunțuri

2 răspunsuri to “Libertatea… de a-i cere Oanei Tonca să se împuşte”

  1. „pot CREA lejer”, desteptul lui peste! Rade ciob de oala sparta!

    Apreciază

  2. Înţeleg că alcoolul consumat în exces, mai ales de Sărbători, CREAZĂ deficienţe vizuale. Drept pentru care, îţi recomand să laşi puţin sticla din mână, să beleşti bine ochişorii şi să încerci să citeşti cum trebuie. Eventual, încearcă să urmăreşti literele cu degetul pe monitor. Şi poate ai să observi că am scris corect iar comentariul tău e mai mult decât inutil. Sau asta e o metodă nouă de agăţat? Scuze, păpuşa, nu eşti genul meu. Mie îmi plac fetele inteligente.
    Oana, dacă încerci să-mi dai o replică, de ce te ascunzi după un pseudonim?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: