Degeneraţia Hai Faiv (85)


Tânăra din imagine se numeşte Mădălina Motrună şi a fost o adevărată haifaivără de numai 17 primăveri. Acum un an a furat de la părinţii săi aproape 30.000 de euro şi a fugit de acasă. Dacă vă gândiţi că mintea ei îngustă a dus-o doar la atât, vă înşelaţi. S-a fotografiat cu banii furaţi de la părinţi şi şi-a pus poza pe Haifaiv. Poate în mintea ei creaţă a crezut că toţi cei care îi vor vedea poza vor spune că e cea mai tare, cea mai cool, cea mai frumoasă, cea mai şucară, cea mai mondială, cea mai inteligentă, cea mai talentată sau cea mai nambăr oan. Probabil a crezut că toţi băieţii se vor îndrăgosti de ea iar fetele o vor invidia. Sau poate spera că va fi şi ea „bârfită şi răsfăţată, de zdrenţe invidiată.” Dorinţa i-a fost îndeplinită într-un fel, pentru că a observat-o cineva la un moment dat. Adică Ionuţ Nicolae George. De fapt, i-a observat banii din mână, că ea nu valora nici măcar cât o ceapă degerată. Ionuţ s-a băgat în seamă cu Mădălina, proasta familiei i-a promis că îi dă banii iar el a profitat de ocazie. Adică i-a luat euroii şi a omorât-o cu sânge rece. A omorât şi o altă fată (căreia i-a luat doar 2.000 de euro), a depozitat ambele cadavre în biroul său din Braşov, apoi le-a mutat în Bacău, într-o casă special închiriată pentru acest lucru. Ionuţ a fost prins de poliţie dar are mari şanse să scape basma curată, deoarece avocatul său încearcă să-l declare bolnav psihic. Criminalul a recunoscut cu seninătate cele două crime şi a declarat magistraţilor că nu regretă nimic din ceea ce a făcut.

Nu mă bucur pentru moartea haifaivărei, doar pentru că a primit ceea ce merita. Nu putem acuza criminalul mai mult decât pe oricare alt criminal. Pentru ce a făcut, merită pus pe scaunul electric. Însă principala vinovată este doar haifaivăra Mădălina. Dacă nu o omora ăsta, se găsea altul. Ce dacă a furat 30.000 de euro şi a fugit de acasă? Important era să facă impresii pe Haifaiv, să vadă toţi ce arfe, aere, clasă şi talent are. Să se oftice toţi sărăntocii că ea are din furat mai mulţi bani decât ar putea să strângă fraierii care muncesc. O mentalitate tipică de haifaivăr. La ce i-au folosit impresiile? Dacă îşi vedea de treaba ei, erau mari şanse să trăiască mult şi bine. În schimb, dorinţa ei tâmpită de a fi invidiată a băgat-o între 4 scânduri. Totul de la o poză care nu i-a schimbat viaţa, doar i-a luat-o.

Partea proastă e că haifaivării nu vor învăţa nimic din povestea asta. Vor continua să umple internetul cu o grămadă de chestii de prost-gust. Vor continua să-şi arate bijuteriile, banii, ţoalele de firmă sau maşinile părinţilor, de parcă ar impresiona într-adevăr pe cineva. Partea bună pentru noi e că mai există destui ca Ionuţ George. Care nu ne pot scăpa de toţi haifaivării, dar măcar le mai subţiază rândurile.


În sfârşit, prostia se plăteşte şi în România.

Anunțuri

4 răspunsuri to “Degeneraţia Hai Faiv (85)”

 1. Garden Girl Says:

  Intr-adevar „Degeneratie”. Nu inteleg ce-o fi in capu parintilor care-si lasa plodu’ sa faca ce vrea din ei. Pentru ca nu pustii sunt vinovati de superficialitatea parintilor… In fine, nu pot sa zic ca ma bucur de ce i s-a intamplat, desi exista vorba aia „nothing of value was lost”. Poate doar aia 30.000 de euro…

  Apreciază

 2. KLAUDYU Says:

  Au şi părinţii partea lor de vină, dar n-o putem arunca pe toată în capetele lor. N.ar fi corect ca părinţii să fie blamaţi pentru toate tâmpeniile făcute de odrasle. După educaţia primită de la părinţi, intervine autoeducaţia. Cel puţin în teorie. La vârsta ei, fata asta ar fi trebuit să aibă ceva minte, pe care s-o şi folosească. Dacă n-a ştiut / vrut / putut să o folosească… ei bine, noi n-am pierdut nimic.
  Într-adevăr, păcat de cei 30.000 de euro.

  Apreciază

 3. Why this web site do not have other languages support?

  Apreciază

 4. I think it’s because this site have a bad karma…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: