Alegeri erect orale cu Ana Bitch allSub moto-ul “Ana nu mai are mere, ci sculament dentar”, circulă de câteva zile un nou scandal în politica românească. Pe internet a apărut o înregistrare în care o politiciană tare în gură este surprinsă prestând o partidă de sex oral mai rău ca o centuristă. Protagonista filmuleţului este Ana Birchall, candidat al PSD Vaslui pentru Camera Deputaţilor şi potenţial ministru al Educaţiei în viitorul guvern. Iar cel care o examinează pe Ana la proba orală este Dan Tudorache, preşedintele filialei PSD a sectorului 1 şi viceprimarul aceluiaşi sector.

Aşadar, Dan Tudorache i-a spart măselele Anei Birchall, deşi în filmuleţ nu pare prea impresionat de prestaţia ei, apoi a dat-o afară din partid şi a şantajat-o cu acest filmuleţ. Iar ea a rămas cu un gust amar în gură, atât la propriu cât şi la figurat. Dar aşteaptă voturile noastre pentru a deveni deputat. Nu atât pentru experienţa ei în politică, cât pentru experienţa ei în felaţie. După apariţia acestui filmuleţ pe net, probabil singura şansă a Anei de a ajunge în Parlament este să pună boticul la fiecare alegător în parte, cu riscul de a face febră musculară la gingii. Căci altfel nu ştiu de ce ar vota-o cineva cu puţină minte, care nu-şi doreşte să-i fie condusă ţara de câtre o muistă (la propriu). Oricum, de data asta, la alegeri, vom fi şi noi puţin câştigători. Ca de obicei PSD-iştii ne vor da mici şi bere. Iar lor, unii altora, felaţii. Mai bine să mergem la vot cu burta plină decât cu gura pungă.

Partea bună din această poveste e că, după ce am supt-o atâţia ani din cauza politicienilor, în sfârşit au ajuns să o sugă şi ei. Deşi nu sunt în stare să facă nici măcar asta cum trebuie.

Concluzie: Pentru că politica e o curvă, nici politicienii nu pot fi altfel.

PS: Pentru că PSD-iştii mi-au şters filmuleţul de pe YouTube, îl puteţi descărca gratuit de aici:

http://www.uploadxxxfile.com/attachment/anabirchall.avi_640301

PS 2: Chiar dacă Ana Birchall susţine că nu este ea cea din film, brăţara o dă de gol. De parcă mai era nevoie de vreo dovadă, ţinând cont că am recunoscut-o cu toţii după faţă.

Reclame

2 răspunsuri to “Alegeri erect orale cu Ana Bitch all”

  1. Andy Catalin Gheorghe din Bucuresti Says:

    IMI E ATAT DE SCARBA DE POLITICA SI POLITICIENI SI NU PENTRU CA-SI SUG PULA UNU ALTUIA CI PENTRU FAPTUL CA SUNT NISTE MINCINOSI SI CURVE ORDINARE CARE NU FAC DECAT SA SE MUTE DINTR-UN PARTIN IN ALTUL ATUNCI CAND VAD CA IN ALTA PARTE CIOLANUL ESTE MAI GROS NETINAND SEAMA DE NIMENI SI DE NIMIC. NOI I-AM VOTAT , NOI I-AM PUS ACOLO UNDE SUNT SI EI IN LOC SA LASE CAPUL PLECAT CETATEANULUI CARE NU ARE BANI NICI DE MEDICAMENTE, EI SE PLIMBA IN TUAREGURI IN FITZE SI IN BASINI IMBRACATI IN COSTUME ARMANI SI PETRECANDU-SI VACANTELE PE COASTA DE AZUR.VA VENI VREMEA SCHIMBARII.SA NU SE GANDEASCA ACESTE MIZERII DE OAMENII CA DUMNEZEU DOARME.NU DOARME.EL DOAR ASTEAPTA SA NE TREZIM DAR DIN PACATE NOI IN LOC SA NE TRANSFORMAM IN SUPRA OAMENI , NOI NE TRANSFORMAM IN ANIMALE.NU SE VA PERMITE ACEST LUCRU MULT TIMP SI VA VENII VREMEA NOASTRA A TUTUROR SA RASPUNDEM PENTRU FAPTELE FACUTE DAR PRIMII VOR FI ACESTI NESIMTITI CARE „CONDUC” TARA DUPA PROPRIILE INTERESE.PACE VOUA

    Apreciază

  2. Ai dreptate în ceea ce spui, dar eu nu sunt atât de optimist. Nu cred că noi, oamenii de rând, avem puterea de a-i da jos pe cei care ne conduc. Şi lucrurile vor rămâne mult timp aşa. Poate cea mai bună soluţie e o nouă revoluţie. Ori câte o bombă atomică la Guvern şi Parlament, în ziua de salariu (ca să fim siguri că îi prindem pe toţi).

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: