Libertatea… centuristelor de a scrie articoleÎn sfârşit am aflat de unde se aprovizionează Libertatea cu redactori: de pe centură. Pentru că un astfel de limbaj este folosit de obicei acolo, nu în ziare. Logic că centurista respectivă e Oana Tonca, care a mai avut şi alte articole (mai decente, e drept) în acelaşi gen: “Ce funduleţ obraznic are Ramona Gabor!”, “Ce frumos e iubitul Alinei Plugaru!” sau “Ce bună măr e soţia lui Irinel!”.

Primind probabil un răspuns din partea Sophiei Loren (de genul “babă-i mă-ta!”) sau observând comentariile cititorilor de pe site, cei de la Libertatea au schimbat abia seara titlul articolului, din “Ce ţîţe are baba!” în “Ce sâni are Sophia Loren!”.


Mă aştept ca în viitorul apropiat să citesc în Libertatea alte articole la fel de decente şi pline de bun simţ (semnate tot de Oana Tonca, logic), de genul: “Ce cur are muista de Răduleasca”, “Ce pulă are bulangiul de Ogică!”, “Ce bine o suge ştoarfa de Simona Sensual!”, “Ce coaie în barbă are vagaboanda de Magda!” sau “De ce în pizda mă-sii nu mă fute nimeni?!?”.

Domnilor din conducerea Libertăţii, daţi-vă afară toţi angajaţii şi luaţi în locul lor câţiva manelişti. Îndrăznesc să vi-i recomand pe Nicolae Guţă, Florin Salam şi Romeo Fantastickul. Vor scrie la fel de prost articole la fel de proaste, dar măcar vor avea mai multă decenţă. Şi, mai mult ca sigur, mai puţine greşeli gramaticale.

Anunțuri

3 răspunsuri to “Libertatea… centuristelor de a scrie articole”

  1. ii buna baba mas trage si io o data cu ea

    Apreciază

  2. Să înţeleg că tu eşti ăla care de câteva zile tot caută pe Google „bunica futută”? Dacă-i aşa, no comment. Fiecare cu plăcerile lui, oricât de bolnave ar părea pentru ceilalţi.

    Apreciază

  3. Tare textul :))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: