Rom Tricolor Basarabean – senzaţii mai tari ca Tolea din 1964 toamna


Mulţi îl cunosc pe Tolea de la OTV. Însă puţini ştiu că el a avut mai multe apariţii pe micul ecran, până să intre în scandalul regizat al unui Diaconescu penibil, obsedat să lungească până la exasperarea telespectatorilor povestea banală a unei avocate dispărute. Basarabeanul Anatolie Ciumac (sau Tolea) a apărut prima oară la TV în timpul programului revelionului 2004 / 2005, alături de Vacanţa Mare. A urmat filmarea unui spot publicitar pentru revista Săptămâna Financiară, al realizatoarei TV Gabriela Vrânceanu Firea. Apoi, un spot pentru avioanele companiei de zbor care l-a adus în ţară după capturarea din Spania. Tolea a apărut şi în două reclame la ciocolata Rom Tricolor dar şi într-o reclamă la Sprite.

Pe Tolea îl puteţi vedea mai sus, în spoturile ciocolatei Rom Tricolor şi în cea la Sprite. În prima reclamă, conform scenariului, Tolea trebuia să-l împingă pe tânăr în maşină. Însă lui i s-a părut mai interesant să-l ia pe respectiv pe sus şi să-l arunce înăuntru. Regizorul n-a spus nimic, mulţumit fiind de felul în care a ieşit filmarea. Iar săracul tânăr n-a comentat probabil de frică. Sau de durere.

Oricât de mult ar încerca Magda să devină vedetă, soţul ei i-a luat-o înainte. Şi dacă n-are de gând să se apuce de cântat în public, din partea mea poate să apară în toate reclamele posibile. Că eu oricum nu mă uit la televizor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: