Libertatea… de a fi ca Irinel


Libertatea de astăzi iese din nou la rampă, cu un nou articol de toată jena. Autorul, care din motive evidente a preferat să nu-şi semneze “capodopera”, ne informează despre dezvăluirea necinstită a solistei trupei Pussycat Dolls. Adică faptul că fata are cu 2 ani mai mult decât se ştia până atunci. Bineînţeles că subiectul articolului este mai banal decât cel care l-a scris. În schimb, finalul face toţi banii: Cu siguranţă, prietena pilotului de Formula 1, Lewis Hamilton, se prezintă impecabil pentru vârsta ei.

Oricât de mult mi-am stors neuronul, n-am reuşit să înţeleg ultima propoziţie. Cum adică “se prezintă impecabil pentru vârsta ei”?!? Păi ce, e pensionară??? Are 30 de ani, nu 60!!! La 30 de ani o femeie nu e bătrână, orice ar crede un “ziarist” cu mai puţine clase decât un tren personal. Nu poţi spune despre o persoană că arată impecabil pentru vârsta ei, decât dacă acea persoană a ajuns la o anumită vârstă mai mult sau mai puţin înaintată. Nu se miră nimeni că Sharon Stone, Madonna sau altele ca ele arată bine la patruzeci şi ceva – cincizeci de ani, dar apare un redactor uimit de faptul că proaspăta pensionară Nicole, aflată la finalul unui îndelungat trai de 30 de ani, încă arată bine. Probabil se aranjează în zilele în care iese la poartă să-şi aştepte pensia. Sau când se plimbă cu autobuzul de dimineaţă până seara, doar pentru că are abonament gratuit.

Ori autorul necunoscut al acestui articol e Irinel Columbeanu, pentru care o femeie de 30 de ani e foarte bătrână, ori e de preferat să dăm bani pe un sul de hârtie igienică decât pe Libertatea. În felul ăsta am avea mai mult de câştigat şi am fi şi mai puţin iritaţi în epicentrul zonelor moi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: