Libertatea… de a fi mai varză decât CancanDin motive pe care nici eu nu le înţeleg prea bine, ieri am răsfoit paginile virtuale ale ziarelor, în căutare de ştiri. Astfel, din Libertatea am aflat că Simona Sensual nu se mărită. Am găsit aceeaşi ştire şi în Cancan, dar puţin schimbată: Simona Sensual se mărită. Nu cred că mai trebuie să vă spun că n-am putut dormi sau mânca, intrigat fiind de starea civilă a Sensualei, singurul lucru care contează pentru orice român adevărat. După o noapte nedormită şi trei mese sărite (la propriu), mi s-a dovedit că Dumnezeu există într-adevăr. Astfel, Cancan-ul de azi a făcut lumină în acest caz prea extraordinar pentru a nu-l trăi la intensitate maximă, cu fiecare celulă vie din corpul meu. În felul ăsta, am aflat că blonda cu mai puţini neuroni decât euglena verde a dat acelaşi interviu jurnaliştilor de la Cancan şi Libertatea, în care a declarat că se mărită. Însă celui de la Libertatea nu i-a convenit, şi a denaturat adevărul din motive înţelese doar de el. Am să presupun că gelozia e de vină, deşi s-ar putea să mă înşel. Văzând articolul din publicaţia concurentă, ziariştii de la Cancan au sunat-o pe Simona Sexual pentru a afla ce se întâmplă, iar blondina a explicat cum s-au petrecut lucrurile. Convorbirea telefonică poate fi ascultată pe site-ul Cancan-ului, aici.

În concluzie, nu contează ce spui într-un interviu acordat Libertăţii. Oricum acolo va apărea doar ce le convine (de obicei contrariul) acelor jurnalişti care nu vor să se împuşte (unul pe altul, simultan), oricât de mult i-aş ruga acest lucru. Data viitoare o să le fac cadou o pungă de bomboane, poate aşa pun boturile şi îmi acceptă propunerea. Sau seminţe, cu care cred că sunt obişnuiţi de la şedinţele de redacţie.

Să mai spună cineva că mă leg fără motiv de Libertatea…

Reclame

2 răspunsuri to “Libertatea… de a fi mai varză decât Cancan”

  1. dragul meu domn, am dat de site-ul tau „google-uind”… si ce pot sa zic… mi se pare mie sau ai numai articole legate de cancan si libertatea? (nu le-am scris cu majuscule intentionat). Nu vreau sa fiu rau, dar ar cam trebui sa nu mai citescti aceste fituici si poate ai fi un om mai fericit.

    Apreciază

  2. Cred că ţi se pare. Am peste 400 de post-uri, dintre care doar 13 despre Libertatea. Iar despre Cancan, şi mai puţine.
    Ai dreptate când spui că nu ar trebui să mai citesc astfel de fiţuici. Dar nu devii mai fericit dacă ignori prostia. Poate doar dacă aceasta ar dispărea de tot. Oricum, fericirea e pentru cei săraci cu duhul, aşa că nu o caut.
    Când totul în jur se schimbă în rău, probabil singura şansă de a nu deveni ca ceilalţi este să lupţi. Ştiu că nu voi putea schimba nimic de unul singur, dar dacă se vor aduna mai mulţi care gândesc ca mine, sunt şanse să se schimbe ceva. Nu vom putea salva lumea, dar măcar ne vom putea permite să sperăm.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: