Libertatea… onaniştilor de a scrie articole


libertatea-3-dec-2008

Scriam acum ceva timp despre reporterul cu prea mult timp liber. Astăzi am aflat ce face atunci când nu se plimbă pe blocuri, cu colegii, pentru a căuta oameni care fac sex. Adică atunci când stă în faţa calculatorului, după ce şi-a îndeplinit norma zilnică de un articol scuipat cu greu între paginile ziarului. Sau ejaculat, ca să fie în ton cu situaţia de faţă. Ce ar putea face la calculator un om care urmăreşte pe ascuns alţi oameni în timp ce aceştia fac sex? Caută şi mai mult sex, bineînţeles. Lucru de care ne putem da seama din titlul articolului de astăzi. Deşi, sincer să fiu, ăsta nu e titlu. Doar o exprimare specifică muncitorilor de pe şantier, care dezvăluie caracterul autorului dar şi nivelul mult prea ridicat de obsedare sexuală. Am să-i spun totuşi titlu, că n-ar avea rost să-i caut un sinonim. Aşadar, din acest titlu, orice om poate surprinde disperarea, înfrigurarea, nerăbdarea şi chiar excitaţia ziaristului C. Radu Munteanu. Cum un om cu un grad normal de perversiune nu ar putea fi atât de disperat să vadă (din nou) poze cu o femeie goală, rezultă că domnul Munteanu e mai mult obsedat sexual decât jurnalist. N-aş vrea să ştiu cât de lipicioasă e tastatura la care îşi scrie articolele, în timp ce caută fete dezbrăcate pe net. Sau dacă îşi împleteşte părul din palmă, ca să nu-l deranjeze la… tastat. Ori dacă a încercat să-şi aducă gonflabila în redacţie, ca să nu-şi mai stropească colegii din jur atunci când se… documentează. Nu vreau să ştiu nici dacă porecla lui e Onan Barbarul. Chiar nu-mi pasă, cât timp nu voi fi nevoit să dau vreodată mâna cu el.

Nu vreau să-l jignesc pe domnul C. Radu Munteanu sau să aduc prejudicii imaginii sale mai imaculate decât rufele spălate cu nu ştiu ce detergent. Departe de mine acest lucru. Am un profund respect pentru dumnealui şi pentru toţi cei care i se aseamănă. Mai ales pentru colegii dumnealui de redacţie, care dau dovadă de acelaşi grad de profesionalism. Dar deja a început să bată la ochi. Întâi priveşte şi fotografiază (la o căldură de 40 de grade) doi oameni care fac sex, acum îi transmite Nicoletei Luciu mesaje disperate prin intermediul ziarului, din toată erecţia inimii sale. Adică, mai pe româneşte (ca să înţeleagă şi domnul Munteanu), când un om declară în public că e nerăbdător să (re)vadă o femeie goală în reviste pentru adulţi, înseamnă că omul ăla o bate în cap toată ziua. Nu pe acea femeie ci… partea anatomică a corpului său, de care depinde în totalitate prezenţa aşa-zisei raţiuni.

În momentul în care un jurnalist scrie articole cu o mână, iar cu cealaltă se gândeşte la Nicoleta Luciu, e normal ca în ziarul respectiv să apară numai lăbăreli. Partea bună pentru noi e că, prin onanism, oameni ca el nu au nicio şansă să se înmulţească.

Reclame

2 răspunsuri to “Libertatea… onaniştilor de a scrie articole”

  1. CelDeSus23 Says:

    Esti GENIAL.Nu mai pot de ras :)))))))ce cuvinte i-ai aruncat asa-zisului jurnalist,care gandeste cu mana=)))))))

    Apreciază

  2. Bine că doar i le-am aruncat și nu i le-am ejaculat, ca să fiu în ton cu articolul. 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: