Galaţiul văzut din turnul de televiziune


8 răspunsuri to “Galaţiul văzut din turnul de televiziune”

  1. Galatiul este un oras frumos, iar fotografiile facute de tine sunt foarte reusite. Bine-nteles ca te-a ajutat si peisajul:)

    Apreciază

  2. arata tare frumos 🙂

    Apreciază

  3. Dacă aveam un aparat mai bun, arăta şi mai frumos. Dar asta e!

    Apreciază

  4. lasa ca iti cumperi tu la un moment dat unul

    Apreciază

  5. Unul mare cât telescopul Hubble, să fiu sigur că am cele mai bune poze.

    Apreciază

  6. @Fotograf Anda: Bineînţeles că m-am prins de faptul că scopul comentariului tău era de a-ţi face reclamă gratuită la site pe blogul meu. Oricât de mult crezi că mi-a crescut inima, nu pot fi atât de naiv încât să cred că un fotograf profesionist poate considera pozele mele „foarte reuşite”. Dacă eu văd o mulţime de nereguli în pozele astea, din punct de vedere fotografic, bănuiesc că le vezi şi tu. Dar pentru că azi sunt în toane bune şi m-ai minţit frumos, o să consider că singurul tău scop era de a-mi lăuda oraşul şi calităţile fotografice.

    Apreciază

  7. Galaţiul e atât de verde şi posedă o groază de verdeaţă încât îţi vine să-l înfăşori în albul norilor,să-i rulezi dealurile cât mai strâns şi apoi să-l fumezi.Pare o zonă în care liniştea se plimbă pe străzi şi priveşte oraşul din turnul din care l-ai fotografiat.Seamănă cu locurile acelea idilice în care nu există violuri,oameni care se omoară din cauză că au datorie de 10 lei sau care se adună în trupe interlope.Mă mir că nu vă sinucideţi de la cât de paşnic pare aces loc.Îţi vine să adormi.Şi să nu te mai trezeşti niciodată. 🙂

    Apreciază

  8. Pare, însă aparențele înșeală întotdeauna. Nu e deloc așa cum crezi. E drept că multora le vine să se sinucidă pe aici, însă nu din cauza liniștii. Și să nu uităm că… nu tot ce-i verde se fumează.

    Apreciază

Lasă un comentariu