Proiectul Eridan


Marele Lup Alb

Hai să dăm mână cu mână…

 

M-am tot întrebat cum o mână de masoni a reușit să conducă astăzi o bună parte din lume. Răspunsul e mai simplu decat credeam: unitatea. Masonii sunt, în primul rând, uniți. Deși majoritatea românilor par a trăi într-o stare de letargie, îmbuibați cu telenovele, manele și fotbal, sunt mulți care și-ar dori să schimbe ceva în țara lor. Însă nu au nicio șansă să realizeze acest lucru atât timp cât sunt singuri.

Privind lucrurile din aceasta lumină, m-a bătut un gând. Și nu o dată, ci de nenumărate ori, pe parcursul a mai multe luni. Așa că m-am hotărât să încerc ceva ce pare în prima faza o misiune imposibilă: să unesc cât mai mulți daci adevărați, iubitori de patrie și neam, cu spirit de luptători, minți deschise și suflete curate. Astfel a luat naștere Proiectul Eridan. Eridan este numele atribuit de vechii daci Dunării, fluviul sfânt care le păzea de năvălitori tărâmul moștenit de la zei. Nu s-a gasit încă o traducere satisfăcătoare a acestui nume, însă se pare că înseamnă „casa zeilor izgoniți / exilați”. Egiptenii au numit fluviul dacilor Istru, iar romanii Danuvius / Danubius, numele Eridan pierzându-se în timp…

10562973_10202410062236020_1909547359512273998_n

În cadrul Proiectului Eridan am strâns câțiva oameni. Nu mulți, dar hotărâți. Din orașe diferite și chiar din țări diferite. Distanța nu e un impediment, deoarece urletul Marelui Lup Alb se aude în toate cele patru zări. Iar grupul a început să se mărească de la o zi la alta, chiar înainte de a fi lansat oficial. Ne-am făcut un blog comun – http://grupuleridan.wordpress.com/. Ne-am făcut și o pagină de Facebook – https://www.facebook.com/pages/Proiectul-Eridan/703127599754827. Am întocmit un plan de acțiune și am trecut la treabă. Scopul principal este unirea dacilor, la fel cum Burebista o făcea acum mai bine de două milenii. Că doar „unde-s mulți, puterea crește”. Astfel, a început să se pună bazele unei mici comunități, o „haită” de lupi gata de luptă. Pentru început, încercăm să ne ajutăm semenii în orice fel putem. Atât prin deschiderea ochilor lor, arătându-le manipularea la care sunt supuși din toate părțile, cât și prin alte moduri. Care vor fi dezvăluite la timpul lor. Ce trebuie să știți deocamdată e că se lucrează intens la câteva proiecte și campanii.

10518668_10202410062276021_293981121448549969_o

Adresez pe această cale o invitație tuturor celor care vor să ni se alăture. Indiferent de vârstă, religie, sex, studii sau etnie. Pentru că doar împreună putem reuși să schimbăm ceva. Poate nu vom schimba lumea, dar vom schimba măcar o mică parte din ea. Chiar dacă noi reprezentăm acea parte. Iar copiii noștri vor ști că nu am privit pasivi la distrugerea completă a țării noastre, ascunși ca șobolanii, ci am luptat din răsputeri, ca niște adevărați lupi, precum strămoșii noștri. Pentru că nimeni și nimic nu poate sta în calea unui grup unit și hotărât, decis să-și câștige libertatea.

Regulamentul și formularul de înscriere se găsesc la adresa http://www.mediafire.com/view/8wzhhg52ft1l37j/Regulament_si_formular_de_inscriere.docx. După completarea formularului, vă rugăm să îl trimiteți la adresa de e-mail proiectul.eridan@yahoo.com.

  10537040_10202404856065869_7137026144829572974_n

Marele Lup Alb ne cheamă din nou la luptă. Îi auziți chemarea?

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: