Realitatea vârstei stabilite de ginecolog


4

Cutremurător! Fata nu a știut niciodată ce vârstă are, motivând că numerele nu sunt punctul ei forte și oricum e inutil să-și încarce memoria cu cifre care se schimbă în fiecare an. Părinții nu s-au interesat până acum de etatea fetei din cauza bunelor maniere, care nu le permit să întrebe o femeie câți ani are. După niște calcule preliminare, făcute în grabă, au intuit că fiica lor are ori vreo 47, după față, ori vreo 6, după minte. Noroc cu doctorul ginecolog care, examinându-i organul sexual, i-a calculat vârsta ca la copaci, numărându-i inelele concentrice. Depășind starea de șoc provocată de cutremurătoarea veste, părinții au stabilit, de comun acord, că ar cam fi cazul să dea fata la școală, dacă tot a împlinit 17 ani. Întreaga familie așteaptă cu sufletul la gură reacția vecinilor de bloc, care ar putea să nu fie la fel de toleranți cu vârsta fetei. Prima vecină care a aflat cumplita veste, după ce și-a revenit din triplul leșin care a secerat-o instantaneu, a declarat cu lacrimi în ochi, smulgându-și părul proaspăt colorat cu vopsea de ouă: „Puteam să jur că are orice vârstă posibilă și imposibilă, numai nu 17 ani. De acum pot să mor liniștită, că am trăit să o văd și pe asta”. Parohia de care aparține nefericita familie va organiza o slujbă specială pentru ghinionista fată deoarece, conform preotului local, „ăsta e cel mai clar semn că sfârșitul vremurilor e aproape și că Iisus se va întoarce pentru a aduce Apocalipsa”.

Într-o conferință de presă organizată în stare de urgență, senatorul PSD-ist Dan Șova a făcut apel la calm, susținând că sunt mari șanse ca ginecologul să se fi înșelat, singura metodă reală de stabilire a vârstei fiind, după spusele sale, datarea cu carbon. Sau cu bicarbonat, nu reține exact termenul. Mai mult, el a mărturisit că a consultat până în prezent numeroși ginecologi, niciunul nereușind să-i afle adevărata etate, deși cu toții l-au situat în jurul vârstei de 5 ani. Lucru surprinzător deoarece, după spusele senatorului Șova, la vârsta aia nici măcar nu era născut.

Nici senatoarea UDMR-istă Rozalia Biro nu a scăpat de ghinion. Ea a aflat în această dimineață de la ginecologul ei că e bipedă, însă a refuzat cu vehemență acest diagnostic, replicându-i acid nefericitului medic: „Nem tudom, gulaș, ozosep, Marko Bela, tot vă luăm noi Ardealul!”. Doamna Biro insistă să consulte și alți specialiști, cum ar fi Dr. Alban, Dr. Dre și Dr. House, deoarece nu are încredere în medicii români care o discriminează, jignind-o în același timp prin comparații cu bipezii.

De fapt, lucrurile nu stau chiar așa, deoarece din articolul Realității reiese o idee complet diferită de cea din titlu:

5

Așadar, fata nu a aflat de la ginecolog că are 17 ani, ci faptul că îi lipsește sistemul reproducător. Dar cum limba română pare din ce în ce mai dificilă pentru jurnaliștii de astăzi, apar nenumărate erori atât în creierașele lor subnutrite, cât și în articolele lor. Chiar și în cele preluate, așa cum este acesta, copiat integral de pe site-ul postului de televiziune Kanal D. Care, fie vorba între noi, are la acest articol o „galerie foto & video” formată dintr-o singură fotografie.

 67

După lecturarea acestui articol, rămâne o singură întrebare: dacă există o divinitate care dă fiecăruia ceea ce merită, de ce o fată de 17 ani nu are sistem reproducător, însă mamele acestor jurnaliști au?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: