Când copiii se joacă de-a oamenii mari…


Cand copiii se joaca de-a oamenii mari

Am învățat ceva pe ziua de azi: unii copii țin morțiș să pară importanți pe Facebook și, cum nu au cu ce se lăuda, își atribuie câte un post important, în speranța că se vor lipi de vreo 473 de like-uri, 97 de aplauze și câteva grame de invidie. Din păcate n-am aflat și de ce apelează la asemenea minciuni, însă bănuiesc că ori e vorba despre niște frustrări nevindecabile, ori e ceva contagios în campania electorală. Oricum, nu sunt pregătit să elimin prostia din lista posibilităților.
Pokemoana de mai jos nu s-a mulțumit cu studiatul „stiitelor” politice la sef de promotie sau cu un post de Bucuresti la Pokestar (da, știu că niciuna n-are sens). S-a gândit să devină și director executiv la postul de radio la care lucrez. Chiar dacă lucrează acolo doar în imaginația ei, și-a intrat perfect în rolul de șefă; după ce i-am cerut o mărire de salariu, mașină de serviciu, concediu plătit de ea în insulele Seychelles și o maseuză thailandeză expertă în finalizări, m-am lipit de un „ignore”. Și n-am apucat să-i spun de micul dejun servit zilnic de pe o brunetă cu țâțe mari, lipsă de prejudecăți și început de nimfomanie…
Cine e curios să o vadă / înjure / râdă în față de prostia ei / dea o palmă virtuală cu cursorul de la mouse peste poza falsă de profil / facă Voodoo / ceară o demonstrație de sepuku, poate să o găsească aici:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006376305124.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: