Realitatea schimbării fotbalului


Câteodată mă consider prost. Nu oricum, ci prost de-a binelea. Complet cretin. Asta doar pentru că nu pricep logica unor ziariști. Așa cum s-a întâmplat și în cazul acestui articol:

Realitatea schimbarii fotbalului

Poate să mă pice unul cu ceară și tot nu voi putea înțelege cum „va schimba tot fotbalul” faptul că doar cluburile vor putea deține jucători, nu și diverși terți. De ce „jocul nu va mai fi același”? Dacă fotbaliștii vor fi doar în proprietatea cluburilor, cum va influența acest lucru jocul? Se vor schimba regulile jocului de fotbal? Fotbaliștii nu vor mai reuși să dea cu piciorul în minge? Fotbalul va semăna cu oina sau cu polo? Cum va schimba această decizie „tot fotbalul” (nu o parte, ci tot)? Cum va schimba jocul de fotbal? Sincer, cred că sunt total idiot pentru că nu pot găsi răspunsuri la aceste întrebări. Mă voi resemna cu gândul ăsta și voi încerca să-mi trăiesc viața într-un mod cât mai tâmpit, care să-mi permită să mai supraviețuiesc câțiva ani. Pentru că asta merită oamenii stupizi ca mine.

Dar dacă problema nu este la mine, imbecil fiind de fapt autorul articolului? Ăla care nu are curaj să-și semneze articolul, însă n-are nicio problemă în a scrie despre „agenți sau diverse compania”. Hmm…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: