Realitatea sexosului Beniamin Cioantă


21

Ce este atât de „SEXY!”? Faptul că Ana Baniciu vorbește, relația ei, ea sau Dorian Popa? De ce articolele de rahat trebuie neapărat să înceapă cu o exclamație? Și de ce este considerat Beniamin Cioantă jurnalist?!?

Pentru cei care nu au auzit de el (adică pentru toată lumea), Beniamin Cioantă este din Turda, dar s-a mutat la București pentru a deveni celebru. Lucrează ca redactor la ziarul Ring și redactor-coordonator al secțiunii „Monden” a site-ului Realitatea.net. Născut în 1987, se declară pasionat de „maşini puternice, natură, munte, pădure, mare, fotbal, tenis, echitaţie şi înot”, ceea ce ar trebui să le provoace femeilor reacții ca în poza de mai jos. Ca orice ziarist al unei fițuici de scandal îi lipsesc scrupulele, ceea ce reprezintă un avantaj în încercarea sa de a atinge celebritatea. Rezultatul se vede cu ușurință în articolele sale de rahat. Pentru că omul e hotărât să devină vedetă, în iunie 2014 a avut o înțelegere cu Oana Zăvoranu, care ar fi trebuit să îl scoată rapid din anonimat. S-au afișat împreună la câteva evenimente mondene, ea a declarat că îl place iar Presa a trâmbițat o eventuală relație între ei, deși el are o iubită de ceva timp, după cum se poate observa și pe profilul său de Facebook (Marcela Păcuraru e numele ei). Cum relația fictivă cu Zăvoranca nu a ajuns la sufletele românilor, lăsându-l tot în anonimat, Beni a participat la reality-show-ul „Căsătorie din Prima” de la Prima TV, unde s-a căsătorit cu o altă necunoscută, Andreecioantaa, deși el are o relație de ceva timp cu Marcela. Toamna anului 2014 îl găsește la emisiunea „Te vreau lângă mine” de la Kanal D, unde a încercat să cucerească o tânără ascunsă după un paravan, Beniamin Cioantă prezentându-se ca fiind David, un taximetrist cu câteva probleme de comportament, dependent de țigări și de alcool. Ceea ce demonstrează că reality-show-urile nu sunt decât niște minciuni ordinare.

Cireașa de pe tort ne este oferită chiar de el, pentru a ne lămuri odată pentru totdeauna cum stă cu intelectul. Pe profilul de Facebook al taurul comunal Cioantă putem vedea că se află într-o relație din 18 iunie 1987, adică din ziua în care s-a născut. E clar pentru toată lumea?

Beniamin-Cioanta

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: